Cotu-Lockups-Png_Cotu-Reverse

DE ULTIEME ZOMBIEJACHT KOMT ERAAN

LAAG-PIEK

WOENSDAG TOT DONDERDAG
36
29
  •  
PROMO

OP-PIEK

VRIJDAG TOT ZONDAG
36
  •  

Denk je dat jij hebt wat nodig is om de ultieme kampioen in het doden van zombies te worden? Je kunt overal ter wereld meedoen aan de strijd, het klassement beklimmen met je beste score en strijden om de Champions of the Undead-competitie powered by Vive te winnen.

De winnaar neemt $15.000 USD* mee naar huis in keihard geld. De runners-up krijgen een HTC VIVE XR Elite ter waarde van $1.099 USD om thuis verder te gaan met het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

Spelers moeten ouder zijn dan 18 jaar om mee te mogen doen aan de competitie.

BEKIJK DE TRAILER

Video afspelen

HOE WERKT HET?

Play Undead Arena

Undead Arena Spelen

Dood zoveel mogelijk zombies in een bloedige strijd om de glorie. Je hebt een reeks wapens in je arsenaal, omgevingen die je in vallen kunt veranderen en een team van spelers. De twist? Je neemt het op tegen de beste zombiejagers in jouw regio.

Climb The Leaderboard V2

Beklim het Leaderboard

Hoe meer zombiebloed je vergiet, hoe beter je score en hoe hoger je klimt op het klassement in jouw regio. De deelnemers worden verdeeld in drie regio’s: Noord- en Zuid-Amerika, Europa & Midden-Oosten en Azië-Pacific. Welke strategieën ga je gebruiken om te concurreren met de allerbesten?

The Final Battle

De Eindstrijd

De beste doder uit elk van de drie regio’s krijgt een reis naar Las Vegas voor de titel Champion of the Undead. Ze nemen het op tegen de beste slayers ter wereld in het speltype Hard, waarin de zombies zich hebben vermenigvuldigd en de gameplay moeilijker is.

Become A Champion

Kampioen Worden

De winnaar gaat er vandoor met $15.000 USD*, een prijs waar mensen een moord voor doen. De twee runners-up in Las Vegas plus twee runners-up in elke regio krijgen een HTC VIVE XR Elite ter waarde van $1.099 USD om thuis verder te gaan met het verkennen van nieuwe mogelijkheden. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je sessie en ga de strijd aan om een echte kampioen te worden.

NIEUWS OVER WEDSTRIJDEN ONTVANGEN

MAAK JE KLAAR OM EEN ZOMBIE-DODENDE STER TE WORDEN!

LAAG-PIEK

WOENSDAG TOT DONDERDAG
36
29
  •  
PROMO

OP-PIEK

VRIJDAG TOT ZONDAG
36
  •  

ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING

*Promotie loopt van 10/08/2023 tot 06/09/2023. Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen aan de competitie. Individuele topscorers uit 3 wereldwijde regio’s zullen deelnemen aan de grote finale op 05/10/2023 in Las Vegas om kans te maken op 15.000 USD. Voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing, zie de details voor elk land hier. Alleen vaardigheidscompetitie. Promotor: Zero Latency Pty Ltd, ABN 71 168 651 885.

NIET VERLATEN

10% korting

Beleef de sensatie van je leven

Duik in onze VR Arena met een 10% KORTING Flash Sale

Gebruik Promo Code ZL10OFFAP

Wacht niet, het aanbod eindigt binnenkort!