Hoe boek ik een sessie?

De eenvoudigste manier is om uw sessie op onze website te boeken. Klik gewoon op de knop RESERVEREN in het menu. Als u om welke reden dan ook niet online kunt boeken, kunt u altijd contact met ons opnemen of zelfs tijdens kantooruren ter plaatse komen.

Hoe betaal ik?

U kunt rechtstreeks op de site betalen via Bancontact of creditcard. Neem contact met ons op als deze betaalmiddelen niet geschikt voor u zijn. U kunt ook betalen met een betaalkaart van het hotel. WAARSCHUWING, de reservering is pas van kracht als het volledige bedrag is betaald.

Zijn er voorwaarden om te kunnen spelen?

Spelers onder invloed van alcohol en/of drugs worden niet geaccepteerd zonder restitutie. Je moet ongeveer een half uur onuitgesteund kunnen lopen en beide handen kunnen gebruiken. Om veiligheidsredenen kan iedereen met de volgende medische aandoeningen niet deelnemen aan het experiment: Epilepsie en soortgelijke aandoeningen doofheid Gebroken arm of been Rolstoelgebruiker Onze ervaringen worden niet aanbevolen

Bestaat er een risico op ongemak?

Het type virtual reality dat we aanbieden gaat nooit gepaard met reisziekte, die vaak gekoppeld is aan meer conventionele VR-ervaringen. Bij ZERO LATENCY staat je lichaam aan de knoppen. Je beweegt op natuurlijke wijze en je zult je helemaal vrij voelen, hoewel ondergedompeld in de wereld die je hebt gekozen. Als u last heeft van

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie bij Zero Latency begint met een inzending, gevolgd door een briefing en apparatuur vergezeld van onze Game Master. U komt dan gedurende een periode van 30 minuten in volledige onderdompeling binnen. Wanneer je onderdompeling is voltooid, word je gedebriefd en niet meer gevraagd. Je hele ervaring bij ZERO LATENCY duurt ongeveer 1 uur.