FAQ

De prijs van een sessie is 35 euro per persoon. U kunt besluiten om de sessies te combineren.

De eenvoudigste manier is om uw sessie op onze website te boeken. Klik gewoon op de knop RESERVEREN in het menu. Als u om welke reden dan ook niet online kunt boeken, kunt u altijd contact met ons opnemen of zelfs tijdens kantooruren ter plaatse komen.

U kunt rechtstreeks op de site betalen via Bancontact of creditcard. Neem contact met ons op als deze betaalmiddelen niet geschikt voor u zijn. U kunt ook betalen met een betaalkaart van het hotel. WAARSCHUWING, de reservering is pas van kracht als het volledige bedrag is betaald.

De minimumleeftijd ligt tussen de 10 en 13 jaar, afhankelijk van het spel en de gevoeligheid van elk. Zombie-achtige spellen zijn gereserveerd voor mensen ouder dan 13 jaar. Onze andere spellen kunnen al vanaf 10 jaar worden gespeeld.

Het maximum aantal spelers in een sessie is 8. Het is echter mogelijk voor grotere groepen om doorlopende sessies te organiseren via onze twee briefingruimtes.

Omdat dit een actieve ervaring is, raden wij u aan om comfortabele kleding en geschikte schoenen te dragen (hoge hakken om te vermijden!).

Spelers onder invloed van alcohol en/of drugs worden niet geaccepteerd zonder restitutie.

Je moet ongeveer een half uur onuitgesteund kunnen lopen en beide handen kunnen gebruiken.

Om veiligheidsredenen kan iedereen met de volgende medische aandoeningen niet deelnemen aan het experiment:

  • Epilepsie en soortgelijke aandoeningen
  • doofheid
  • Gebroken arm of been
  • Rolstoelgebruiker

Onze ervaringen worden niet aanbevolen voor mensen met de volgende medische aandoeningen:

  • Hartproblemen
  • Einde van de zwangerschap

Het type virtual reality dat we aanbieden gaat nooit gepaard met reisziekte, die vaak gekoppeld is aan meer conventionele VR-ervaringen.

Bij ZERO LATENCY staat je lichaam aan de knoppen. Je beweegt op natuurlijke wijze en je zult je helemaal vrij voelen, hoewel ondergedompeld in de wereld die je hebt gekozen.

Als u last heeft van duizeligheid of agorafobie, laat het ons weten omdat u deze effecten tijdens de ervaring kunt voelen.

We hebben je de hele ervaring begeleid.

Het is mogelijk om een bril van standaardformaat te dragen met onze VR-headsets. Het wordt echter aanbevolen om contactlenzen te dragen voor een optimale ervaring.

Een sessie bij Zero Latency begint met een inzending, gevolgd door een briefing en apparatuur vergezeld van onze Game Master. U komt dan gedurende een periode van 30 minuten in volledige onderdompeling binnen. Wanneer je onderdompeling is voltooid, word je gedebriefd en niet meer gevraagd.
Je hele ervaring bij ZERO LATENCY duurt ongeveer 1 uur.