Zl Logo No Taglines Deck White

Maatjes. Data. Collega. Ploegen. Families... Kom op!

WAT IS ZERO LATENCY?

Zero Latency Immersive Vr Multi Player Blue

Tot 8 personen

De zintuigen worden geprikkeld en de hartslag gaat omhoog, en er worden ongelooflijke herinneringen gemaakt. In Zero Latency kunnen maximaal 8 spelers samen worden ondergedompeld in fantastische nieuwe werelden en gedeelde avonturen.

Zero Latency Immersive Vr Family Friendly Blue

Breng de familie mee

Onze meeslepende ervaringen zijn ongelooflijk intuïtief en leuk voor zowel tieners, tieners, ouders als grootouders! Al verkrijgbaar vanaf 8 jaar.

Zero Latency Immersive Vr Awards Blue

Exclusief voor Zero Latency

Zero Latency is ‘s werelds bestemming om bekroonde ervaringen te delen. Geen kabels, grote spelarena’s en de vrijheid om te zwerven, voor een diepere onderdompeling in virtuele werelden.

Zero Latency Immersive Vr Global Lbvr Leader Blue

Geavanceerde vrijloop VR

Als de originele en meest geavanceerde Free Roam VR-ervaring is Zero Latency uitgegroeid tot meer dan 70 locaties wereldwijd. Wij bieden de enige meeslepende AAA VR-ervaring – Far Cry VR.

WAT TE VERWACHTEN

Bereid je voor op een meeslepende ervaring als geen ander! Kies je avontuur, zet een VR-headset op en pak de controller. Onze virtual reality-spelervaringen brengen jou en je bemanning naar ongelooflijke nieuwe werelden, waar alles mogelijk is.

Eenmaal binnen kun je je vrij bewegen zoveel je wilt – net als in het echte leven. Geen lastige draden of kleine ruimtes die je tegenhouden om elke centimeter van deze verbazingwekkende nieuwe werelden op arenaschaal te verkennen!

Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog bij ons en zie waarom dit ‘s werelds beste free roam VR-ervaring is.

BEKIJK ONZE 5 STERREN GOOGLE BEOORDELINGEN ONLINE

KLAAR, KLAAR, SPELEN

Zero Latency Vr 3 Player Immersive

VR Spelervaringen

Kies uit zombie-apocalyps, gezinsvriendelijk avontuur, AI gone rogue, competitieve VR eSports en onze exclusieve Far Cry-ervaring.

Zero Latency Vr System Htc Vive Hmd

Breng de familie mee

Onze meeslepende ervaringen zijn ongelooflijk intuïtief en leuk voor zowel tieners, tieners, ouders als grootouders! Controleer de leeftijdsgrenzen bij je plaatselijke Zero Latency-gelegenheid.

Zero Latency Vr System Gun Controller

Exclusief voor nul latentie

Zero Latency is ‘s werelds bestemming om bekroonde ervaringen te delen. Geen kabels, grote spelarena’s en de vrijheid om te zwerven, voor een diepere onderdompeling in virtuele werelden.

World Best Immersive Vr Mixed Cnet Mashable Forbes Gizmodo Logos

KLAAR VOOR DE BESTE VR-ERVARING?

NIET VERLATEN

10% korting

Beleef de sensatie van je leven

Duik in onze VR Arena met een 10% KORTING Flash Sale

Gebruik Promo Code ZL10OFFAP

Wacht niet, het aanbod eindigt binnenkort!